За мен


Здравейте, казвам се Александър Върбанов. Живял съм малко повече от година в Китай, а с бизнес в тази държава се занимавам вече няколко години, по-конкретно с „проблемите“ на вноса и износа.   Виждайки, че в българското интернет пространство няма много блогове свързани с Китай реших да създам този блог, където да събера всичко.

Идеята е да бъда полезен на всеки който се интересува от това да прави биснес с Китай – особености, намиране на контакти, водене на преговори,  кратки новини, информация за живота, културата, храната, езика. Всъщност това е основата на моите контакти с Китай, работата. Тук ще виждате новини, някой от тях прежедам от руски други от английски трети взимам от български сайтове, целта ми е да ги концентрирам на едно място където всеки който иска да чете за Китай да може да го направи без да се налага да рови сред друга информация. В категорията Какво ? Китай ли …? ще може да прочетете някои интересни истории, скоро ще добавя и раздели за кухнята и по-специално за ресторантите в българия. Разбира ще направя и отделен раздел свързан с моята работа – търговията с Китай, където ще Ви предложа надеждна и изпитана схема за водене на бизнес на територията на Народна Република Китай.

Всеки който има нещо да добави, разкаже личен опит или впечатления или да критикува (обосновано) е добре дошъл да се включи в този проект.

За контакти с мен: alexsofia359@gmail.com

P.S. Искам да добавя и нещо за името (vnoskitai), да наистина не допада за име когато има информация и за културата например, но доста имена пробвах и накрая реших да използвам това което първоначално ме свърза с тази страна.

Advertisements
%d bloggers like this: